Armbandje met naam, fantastisch!

Armbandje met naamOp zoek naar een origineel maar vooral leuk cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of een kraamcadeau? Je wordt uitgenodigd om op kraamvisite te komen, je wilt natuurlijk wel wat leuks meenemen voor de kersverse ouders. Iets unieks en origineels. Hierbij kan je denken aan een armbandje met naam maar ook vele andere leuke cadeaus zijn er te bedenken. Dit worden persoonlijke cadeaus genoemd of fotocadeaus.

Je bent op het idee gekomen om een armbandje met naam erop te geven. Heel leuk omdat het iets unieks is en het zal het kindje en de ouders altijd aan die ene speciale dag laten herinneren.

Bekijk hier de armbandjes met een naam >>

Vroeger gaven ze een kindje heel vaak een armbandje of iets van zilver of goud bijvoorbeeld een lepel met daarin zijn of haar naam graveert.

Een armbandje met naam is heel leuk om te geven. Je maakt het dan echt persoonlijk en het staat ook heel leuk bij een baby als die een armbandje met zijn of haar naam om heeft.

Personaliseren

Tegenwoordig kun je heel veel producten personaliseren. Van handdoeken naar klompjes en van sokken tot kinderbadjassen. Mensen willen producten personaliseren omdat het dan persoonlijk wordt, en mensen houden ervan om persoonlijke cadeaus te geven zoals een armbandje met naam.

Bekijk hier de mooiste armbandjes met naam >>

Kosten

De prijzen variëren hier natuurlijk heel erg omdat je de armbandjes van verschillende materialen kunt maken. Je kunt kiezen voor gewoon een katoenen of een zilveren armband met naam, dan betaal je tussen de 15 en 30 euro.

Je hebt natuurlijk ook een wat dikkere zilveren of gouden armbandje naam en dan zit je al tussen de 150 en 300 of meer. Het ligt er maar net aan hoeveel je er voor over hebt. Dit prachtige armbandje met naam is echt een feest om te geven, door hieronder op de link te klikken ga je naar de website waar je het beste het armbandje met naam kunt bestellen.

Vroeger kochten de rijken vaak een hele mooie dure armband, ketting of lepel, met daarin de naam van de baby gegraveerd. Dit was voor de baby ook een soort verzekering voor later. Als je echt geld nodig had kon je het armbandje met naam laten omsmelten of verkopen.

Levertijd

De levertijd van een armbandje met naam bedraag ongeveer 1 á 2 dagen. Je kunt het thuis laten bezorgen maar je kunt het ook laten opsturen naar de mensen waar u op kraamvisite zou gaan maar door welke reden dan ook niet kan komen. Een armbandje met naam is een leuk geschenk waar het kindje zeker plezier van zal hebben. Voor meer leuke kraamcadeaus: www.prachtigkado.nl/kraamcadeau-met-naam.

Heel veel plezier met het uitzoeken van een leuk armbandje met naam als geboortecadeau.

Meer informatie over geboortecadeaus:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *