Op zoek naar een origineel cadeau voor bijvoorbeeld een kraamcadeau, dan is het babymutsje met naam echt iets voor jou! Je wilt iemand die net een baby heeft gekregen en waar je op kraamvisite gaat, graag een leuk en uniek geboortecadeau geven. Je hebt erover nagedacht en je wilt iets persoonlijks geven.

Je wilt graag een babymutsje met zijn of haar naam erop geven. Dit is een heel leuk cadeau om te geven en om te krijgen. Je hebt de babymutsjes in verschillende maten en in verschillende kleuren.

Bekijk hier de babymutjes met naam als kraamcadeau >>

Ook heb je ze voor jongens en voor meisjes. Je kunt er een tekst op laten zetten of een foto. Wat ook gewoon leuk is, is een babymutsje met naam. Je kunt de naam dan in verschillende lettertype erop zetten. Vaak wordt er bij de babymutsje de naam erop geborduurd.

Personaliseren van babymutjes.

Tegenwoordig kun je heel veel geboortecadeaus personaliseren. Van borden tot sokken en van badmutsen tot babyslaapzakken. Je kunt het zo gek niet bedenken. Mensen willen graag iets persoonlijks en iets unieks geven. Een babymutsje met naam is ook echt iets heel persoonlijks. Heel leuk om te geven en om te krijgen.

Bekijk hier de babymutsjes met een naam als kraamcadeau >>


Levertijd en prijs van een mooi babymutje met een naam erop.

Babymutsje met naamJe kunt een babymutsje met naam direct laten opsturen naar de kersverse ouders. Je kunt er ook voor kiezen om het naar je eigen adres te laten versturen zodat je het zelf kan brengen naar de mensen die net gezinsuitbreiding hebben gekregen. Een baby krijgen is voor veel mensen echt het mooiste wat er is. Ze zijn er dolgelukkig mee. Ze belanden dan in een emotionele achtbaan. De kersverse ouders vinden het geweldig als je op kraamvisite komt.Een babymutsje met naam kost tussen de 6 en 8 euro.

De levertijd van een babymutsje met naam bedraagt tussen de 1 a 2 dagen. Wat overigens ook erg leuk kan zijn is om een bijzonder kraampakket te maken, bijvoorbeeld met een babymutsje, een mooie badcape met naam, een tutpopje met naam of een mooie badlaken met naam. Zo kunt u tal van persoonlijke cadeaus gaan maken en deze voorzien van een eigen opdruk! Het kan ook leuk zijn om bepaalde artikelen te laten maken met een foto erop voor bijvoorbeeld in de babykamer. Dit wordt ook wel een fotocadeau genoemd, een ontzettend origineel cadeau natuurlijk!

Enkele andere pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *