Babyslaapzak met een naam?

BabyslaapzakWat is nou een leuk geboortecadeau voor iemand die net een baby heeft gekregen? Op deze pagina hebben wij vele leuke geboorte cadeaus samengesteld voor jou! Door op onderstaande link te klikken kan je leuke babyslaapzakken/trappelzakken terugvinden. Ook is het mogelijk om jouw eigen babyslaapzak met naam te laten maken door op onderstaande link te klikken. Je komt bij een bedrijf terecht dat jarenlange ervaring heeft op het gebied van kraamcadeautjes.

Bekijk hier de babyslaapzakken met naam als kraamcadeau >>

Je kunt kiezen voor verschillende dingen, maar je wilt tenslotte wel met een uniek en leuk cadeau aankomen bij de kersverse ouders. Vaak zijn persoonlijke cadeaus heel leuk om te geven. Je kunt kiezen voor een babyslaapzak met een naam erop als geboortecadeau. Je kunt de slaapzak in verschillende kleuren bestellen en de naam van de baby kun je in verschillende lettertypen erop zetten.

Babyslaapzak Babyslaapzak PrachtigKado.nl Babyslaapzak Babyslaapzak

BEKIJK HIER DE VERSCHILLENDE BABYSLAAPZAKKEN


Maar wat zet je er nou op?

Voor een babyslaapzak met naam betaal je ongeveer tussen de 10 en 15 euro. Daarbij betaal je nog verzendkosten. Je kunt de babyslaapzak met een naam versturen naar jezelf maar je kunt de babyslaapzak ook gelijk verzenden naar de kersverse ouders. Je kunt op de babyslaapzak een leuke tekst zetten. Hieronder zijn een aantal leuke en lieve teksten die je op een baby slaapzak kunt zetten:

  • “ Mama i love you”
  • “ Papa je bent de beste”
  • * De naam van het kindje*
  • “Ik ben het wonder van mijn ouders”
  • “Nieuw op deze wereld”

Je kunt de baby slaapzak met naam in verschillende maten krijgen je hebt maten van 3-9 maanden en een maat van 9-18 maanden. Je kunt de baby slaapzak in verschillende kleuren krijgen. Je kunt voor jongen en voor meisjes de babyslaapzak met zijn of haar naam bestellen. Je kunt er een naam op zetten maar je kunt ook kiezen voor een leuke speelse afbeelding.

Bekijk hier mooie geboortecadeaus >>


Personaliseren

Tegenwoordig kun je bijna alles personaliseren. Van slabbetje tot klompjes en van sokken tot handdoeken. Overal kun je tegenwoordig wel een naam opzetten en een tekstje of foto.

Levertijd van kraamcadeautjes

Als je een baby slaapzak met naam wilt laten opsturen, moet je rekening houden met een levertijd van ongeveer tussen de 1 a 2 dagen. In veel gevallen is een baby slaapzak de volgende werkdag al in huis. Ook heeft deze prachtige webwinkel nog vele andere leuke kraamcadeaus welke je kunt personaliseren.

Bekijk hier meer kraamcadeautjes >>

Meer informatie over geboortecadeautjes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *