Babyslofjes

BabyslofjesWat geef je aan mensen die net gezinsuitbreiding hebben gekregen en je mag er op kraamvisite komen? En wat is er allemaal zoal te krijgen op het gebied van kraamcadeaus? Op deze pagina vindt je de leukste tips voor het maken van een kraamcadeau, in dit geval leuke babyslofjes.

Je wilt natuurlijk een heel uniek en leuk cadeau geven! Wat heel leuk is om te geven zijn babyslofjes. Je kunt de babyslofjes ook helemaal personaliseren door je eigen tekst erop te zetten. De naam van de baby of een leuke print is ook mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een leuke print van voetbal of de vlag van Friesland.

Klik op één van onderstaande links om de mooie babyslofjes te bekijken en andere mooie geboortecadeaus.

Bekijk hier een mooi babyslofje en meer >>


BabyslofjesJe kunt de babyslofjes helemaal zelf samenstellen. Als kersverse ouders ben je natuurlijk dolgelukkig met je wondertje. Je wilt gelijk allemaal mensen uitnodigen voor op kraamvisite maar je zit natuurlijk ook nog helemaal in een emotionele achtbaan.

Als er dan iemand komt en die brengt leuke babyslofjes mee met een leuke print of tekst erop dan wordt je daar als ouders zijnde heel blij van!

Bekijk hier de babysloffen >>


Prijs en verzendkosten

De prijs van babyslofjes liggen tussen de 15 en 30 euro. Het ligt er een beetje aan wat er allemaal op wordt  gedrukt. Je kunt de babyslofjes laten verzenden naar je eigen adres zodat je het cadeau zelf kan afleveren bij de mensen thuis.

Het kan zijn dat je verhinderd bent die dag maar wel een leuk cadeau wilt geven. Je kunt er dan voor kiezen om het direct naar de mensen te sturen. De eerder genoemde prijs is vaak inclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen tussen de 2,5 en 5 euro.

Bekijk hier mooie geboortecadeaus >>


Personaliseren

Tegenwoordig wordt alles gepersonaliseerd. Dat is heel leuk om te doen want zo wordt het veel persoonlijker. Alles kun je tegenwoordig personaliseren, van babyslofjes tot doekjes en van mokken tot klokken. Heel leuk om te geven en ook heel leuk om te krijgen. Ouders van pasgeboren baby’s zijn er vak dol op.

Babyslofjes met eigen opdruk bestelt u eenvoudig hieronder. Bekijk de verschillende babyslofjes en kies de leukste uit! De Babyslofjes zijn in vrijwel alle gevallen de volgende werkdag al bij je thuis!

Bekijk hier de mooiste geboortecadeaus >>

Meer pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *