Buikband

Buikband

Op zoek naar een mooi cadeau voor tijdens de zwangerschap? Je vraagt je misschien af waarom dragen vrouwen die zwanger zijn een buikband? De meeste vrouwen dragen een buikband omdat het heel multifunctioneel is. Je buik wordt ermee geaccentueerd en je kunt het boven en onder je kleding dragen. Vele vrouwen dragen deze prachtige buikband om te laten zien dat er een kleine op komst is.

Bekijk hier de de buikbanden bij Bol.com >>

 

Wat heel leuk is om te doen als je een buikband koopt is dat er je er een leuke tekst of foto op laat drukken. Je kunt dan kiezen voor “ nog even geduld mama, ik kom eraan” en dan bijvoorbeeld een zandloper als logo onder de tekst. De tekst “ 50 % mama en 50% papa” zou ook kunnen.

Wat ook erg fijn is aan de band is dat het in de winter heel fijn is. Het houdt de buik extra warm en ondersteunt goed waardoor u minder last van de schouders en andere gewrichten heeft.

Verschillende buikbanden

Je hebt buikbanden in verschillende soorten, maten en kleuren. De band met print of tekst wordt vaak boven de kleding gedragen en de universele band wordt vaak onder de kleding gedragen.

Bekijk hier de geboortecadeaus >>

Je kunt je eigen buikband tegenwoordig helemaal personaliseren, door er een tekst of verschillende logo’s, slogans of andere opdrukken op te doen. Je kunt ook kiezen voor een steunende band. Dit is voor vrouwen die lasten hebben van pijn in de gewrichten. In deze band zit veel elastiek dat zorgt ervoor dat de steeds groter wordende buik goed wordt ondersteunt. Deze buikband is iets duurder dan een normale buikband.

Bekijk hier de mooiste buikbanden >>

Maten

Een maat voor een buikband is niet erg ingewikkeld. Je kunt een buikband kopen met dezelfde maat als van je kleding. Heb je maat 38 in je kleding? Dan koop je een buikband van maat 38. De buikband rekt helemaal uit tot op de laatste dag van je zwangerschap.

Koopt je een band via internet? Kijk dan even goed op je hem wel mag retourneren. Mocht de buikband onverhoopt niet goed zitten dan kun je hem weer terug sturen. Een buikband is een leuk cadeau om te krijgen van uw partner. De vader van het kind kan voor jou een leuke band kiezen en deze geven op een speciaal moment tijdens de zwangerschap.

Buikband voor na de zwangerschap

Ook voor na de zwangerschap zijn er diverse buikbanden te koop die de buik weer in de originele vorm helpen te krijgen. Deze speciale buikbanden vindt u hier.

Dit en meer originele cadeaus van voor en na de zwangerschap vindt u terug op www.PrachtigKado.nl.

Bekijk hier de bijzondere geboortecadeautjes >>

Meer pagina’s die gaan over geboortecadeaus:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *