Duurzaam geboortecadeau

Eindelijk is het zover en is je beste vriend, vriendin of familielid samen met zijn of haar partner de trotse ouders geworden van een kindje. Een geboorte blijft voor de meeste mensen een hele emotionele aangelegenheid. Een duurzaam geboortecadeau is de laatste tijd er in opkomst.

Bekijk hier de duurzame geboortecadeaus >>

 

Een duurzaam geboortecadeau is ontzettend leuk om te geven, zo kunt u bijvoorbeeld een prachtige babybadjas met naam maken, maar ook is het mogelijk om een prachtige badcape met naam of tutpopje met naam te maken. Door op één van onderstaande links te klikken kunt u direct uw eigen geboortecadeau maken.

Duurzaam geboortecadeau Duurzaam geboortecadeau

Het blijft toch echt een wonder wanneer er een baby wordt geboren. Je krijgt natuurlijk als goed vriend, vriendin of familielid een uitnodiging om op kraamvisite te komen. Je schiet gelijk in de stress want je wilt natuurlijk wel een origineel en leuk duurzaam geboortecadeau kopen.

Bekijk hier alle kraamcadeaus >>

Je wilt dit keer een duurzaam geboortecadeau kopen. De kersverse ouders zijn heel erg bezig met duurzaamheid en je wilt dan niet een wegwerp artikel als geboortecadeau meenemen. Je wilt natuurlijk iets geven wat verantwoord is.

Niet alleen verantwoord voor de makers van het kraamcadeau maar natuurlijk ook voor de baby. Je kunt bijvoorbeeld speelgoed van hout geven. Ook kun je kiezen voor zwembandjes zonder PVC en weekmakers of voor rompertjes die van duurzaam materialen zijn gemaakt. Dit is allemaal een duurzaam geboortecadeau.

Ook kun je een kraammand cadeau geven met allemaal ecologische spulletjes erin zoals ecologische en milieuvriendelijke luiers. Je kunt als duurzaam geboortecadeau ook een ecologische romper geven met de naam van het kindje erop. Je maakt het op die manier erg persoonlijk.

Tot slot kun je kiezen voor een schilderij met daarop het geboortekaartje van de kersverse ouders. Deze kunnen de ouders dan op de slaapkamer hangen. De verf is op water basis wat een leuk en milieuvriendelijk duurzaam geboortecadeau is. Heel erg hip om te geven!

Bekijk hier de kraamcadeaus met naam >>

Meer pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *