Geboortecadeau juf

Op zoek naar een mooi kraamcadeautje, bijvoorbeeld voor de kleine van je juf die net is bevallen? Is er een kleine geboren bijvoorbeeld van een juf? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een mooi en passend geboortecadeau? De juf heeft een baby gekregen. De kinderen zijn helemaal door het dolle heen en willen zo snel mogelijk de baby zien en de juf feliciteren. Wat kies je als geboortecadeau juf? Het is voor kinderen best lastig om dit te kiezen.

Bekijk hier geboortecadeautjes namens en voor een juf >>

De inval juf zal het geboortecadeau gaan afleveren bij de echte juf. Wat leuk is voor een geboortecadeau juf is een foto van alle leerlingen bij elkaar. Het is ook leuk om alle leerlingen een gedichtje of verhaaltje te laten schrijven en dat dan te laten bundelen tot een leuk boekje.

Leuke kraamcadeautjes met een naam

Geboortecadeau juf Geboortecadeau juf Geboortecadeau juf

De kinderen kunnen ook iets leuks knutselen als geboortecadeau juf. De juf zal enorm blij zijn met de het geboortecadeau van haar leerlingen. Het is vaak iets heel persoonlijks van de leerlingen naar de juf toe. Als de juf eenmaal weer op school is willen de kinderen natuurlijk graag de baby zien.

Je kunt als juf een leuke foto meenemen van de baby. De leerlingen kunnen deze foto dan bekijken en zo eerder de baby zien. Er zijn nog veel andere soorten cadeaus te koop die je kunt gebruiken als geboortecadeau juf. Hieronder staan een aantal leuke geboortecadeaus voor de juf:

  • Een knuffel met naam van het kind erop
  • Een foto van alle leerlingen
  • Een kraampakket met allerlei lekkere en leuke dingen erin
  • Een zilveren of gouden armbandje of kettinkje.
  • Een slabbetje
  • klok met foto of naam erin
  • geboortekaartje als afbeelding op een schilderij

Hierboven zie je een aantal geboortecadeaus die je kunt geven aan een juf. Gebruik een van deze geboortecadeaus voor de juf en ze zal zeker onder de indruk zijn van jullie geboortecadeau juf. De juf zal het zeker kunnen gebruiken tijdens deze zware tijden.

Exclusieve geboortecadeaus Geboortecadeau ideeën Geboortecadeau goed doel

Bekijk hier meer leuke geboortecadeautjes voor een juf >>

Meer pagina’s:

Geboortecadeau juf
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *