Geboortetegel

4137995Een baby krijgen is voor veel mensen echt een groot wonderen en het mooiste moment uit hun leven. Het is voor de kersverse ouders echt een emotioneel moment, wat ze samen met z’n tweeën willen delen.

Ze willen dan zo snel mogelijk alle uitnodigingen de deur uit hebben om de mensen direct uit te nodigen om op kraamvisite te komen. Maar die mensen willen natuurlijk allemaal wel een leuk originele uitnodiging.

BEKIJK HIER ALLE GEBOORTETEGELS

Wat echt een leuke uitnodigen is, is dat je de uitnodiging op een geboortetegel maakt. Je hebt een klassieke en een moderne geboortetegel. Naast deze meest verkochte tegels, zijn er nog veel meer soorten geboortetegels te koop. Het mooie hiervan is dat je zelf je eigen ontwerp kunt maken.

Je kunt de tegeltjes in verschillende kleuren laten bedrukken en je kunt de tekst in verschillende lettertypes erop zetten. Dit is voor de mensen echt een unieke uitnodiging. De meeste mensen sturen een kaartje. Een tegeltje met een leuk kaartje is echt leuk om te krijgen.

BEKIJK HIER DE LEUKSTE KAARTJES VOOR DE GEBOORTE!

Levertijd

GeboortetegelAls je een geboortetegel besteld kun je dat op twee manier doen. Je kunt de geboortetegel direct naar je eigen huis laten sturen zodat je de geboortetegels zelf naar de mensen kunt brengen of sturen je kunt er ook voor kiezen om de geboortetegels direct naar de mensen te sturen.

BEKIJK HIER DE ACTUELE LEVERTIJD!

De levertijd ligt tussen de 1 en 2 dagen. De prijs ligt tussen de 10 en 15 euro en is vaak exclusief verzendkosten. De verzendkosten liggen tussen de 2,50 en 5 euro.

Personaliseren

Tegenwoordig kun je alles personaliseren, van mokken tot borden van badjassen tot handdoeken. Ook bij deze geboortetegel kun je het natuurlijk weer personaliseren.

Je kunt er je eigen naam opzetten of een leuke foto met tekst. Je kunt ook zoals hierboven beschreven is een geboortetegel ervan maken.

Geboortecadeau kopen? Klik hier!

 

Geboortetegel Geboortetegel Geboortetegel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *