Gipsblik voet en handafdruk

Wil je echt een keer een origineel en uniek cadeau geven, geef dan een gipsblik waar u de voet en handafdruk van de pasgeboren baby mee kan vastleggen.

Bekijk hier de gipsblikken en meer >>

 

Stel je wordt uitgenodigd om bij je beste vriend, vriendin of familielid op kraamvisite te komen. Dan wil je natuurlijk wel met een uniek en origineel cadeau komen. Een absoluut top geboortecadeau is een gipsblik voet en handafdruk. Dit cadeau is een musthave voor elk pasgeboren baby.

Een gipsblik met voet en handafdruk is echt heel origineel. De kersverse ouders zullen het echt een wereldcadeau vinden. Je kunt het helemaal zelf samenstellen. Misschien wil je er nog een tekst of opdruk bij. Je kunt de kleur, grootte, lettertype etc helemaal zelf samenstellen.

Gipsblik voet en handafdruk

Je kunt kiezen om de hand of voetafdruk van de kleine baby nadat deze is opgedroogd in een lijstje doen en ophangen in de woonkamer of in de kinderkamer. Dit is echt een cadeau waar ze later nog met veel plezier aan kunnen terugdenken. Dit is echt een mooie herinnering aan deze mooie dag.

Geboorte-Cadeau.nlHet is heel leuk om een mooi fotoalbum te laten maken met daarop de foto van de voet en handafdruk van de kleine man of vrouw. Een gipsblik voet en handafdruk is heel leuk om te krijgen. Nadat u het gipsblik voet en handafdruk hebt gebruikt kunt u het gipsblik gebruiken om allemaal leuke dingen in doen. Daarnaast staat het ook nog heel leuk in de woonkamer als decoratie.

Prijs

Wat is de prijs van een gipsblik voet en handafdruk? De prijs varieert tussen de 6 en 20 euro. Het ligt er natuurlijk een beetje aan wat je wilt en welke materialen en producten je wilt gebruiken. De goedkoopste is meestal niet van hele goede kwaliteit. Het gips zal snel gaan brokkelen wat natuurlijk erg zonde is!

Verzendkosten

De verzendkosten van een gipsblik voet en handafdruk bedraagt tussen de 2,5 en 5 euro. Je kunt er voor kiezen om het gipsblik voet en handafdruk direct naar de mensen te sturen. Je kunt er ook voor kiezen om het bij je thuis laten afleveren. Dan kun je het zelf geven aan de kersverse ouders.

Bekijk hier de prijzen voor een gipsblik >>

Meer pagina’s die gaan over geboortecadeaus:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *