Kinderbadjas

Ben je op zoek naar een cadeau dat echt eens origineel is en met een persoonlijk tintje, dan is de kinderbadjas met je eigen naam of tekst geborduurd het perfecte geschenk. De kinderbadjas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en ook qua borduurwerk is er vrijwel van alles mogelijk. Hieronder lees je meer informatie over de kinderbadjas en de kinderbadjas met naam. Je wilt graag een uniek, origineel en leuk cadeau geven als je op kraamvisite gaat. Wat heel leuk is om te geven is een kinderbadjas met naam. Het is een heel uniek en persoonlijk cadeau. Je kunt een kinderbadjes met naam helemaal zelf samenstellen.

Tip: Neem eens een kijkje op www.Kraam-Cadeau.nl!

BEKIJK HIER ALLE KINDERBADJASSEN

KinderbadjasJe kunt het lettertype helemaal naar wens aanpassen en je kunt ook kiezen om de naam op de voorkant en/ of op de achterkant van de kinderbadjas te laten borduren. Je hebt de kinderbadjassen in verschillende kleuren voor zowel een jongen en voor een meisje.

Het is toch heerlijk om je kind in zijn of haar eigen badjas te zien staan of in een persoonlijke badjas lekker bij je op de bank kruipt. Je kunt er ook voor kiezen om een leuke foto of tekst op de kinderbadjas te laten maken. Een voorbeeld is het plaatsen van van het geboortekaartje of een pakkende slogan.

BEKIJK HIER DE LEUKSTE KAARTJES VOOR DE GEBOORTE!

Je kunt er ook voor kiezen om een leuke tekst achterop te laten borduren. Bijvoorbeeld ”Mama I love you” of ”PAPA je bent de beste”.

Een kind krijgen blijft een heel bijzonder en emotioneel moment.Je wilt dan ook het beste voor je kind. Een lekkere warme kinderbadjas is echt een heel leuk geboortecadeau!

BEKIJK HIER ALLE KINDERBADJASSEN

Levertijd

KinderbadjasDe levertijd van de kinderbadjassen met naam bedragen 1 á 2 werkdagen. Je kunt ervoor kiezen om de kinderbadjas met naam direct naar de het adres te sturen waar het cadeau heen moet. Je kunt er ook voor kiezen om het naar je eigen adres te sturen zodat je het zelf aan de kersverse ouders kunt geven.

BEKIJK HIER DE ACTUELE LEVERTIJD

Prijs

De prijzen van kinderbadjassen variëren tussen 10 en 30 euro. Het ligt er natuurlijk ook een beetje aan welke kwaliteit kinderbadjas je koopt. Veel plezier met het maken van je eigen kinderbadjas.

 

Tip: Neem eens een kijkje op www.Kraam-Cadeau.nl!

Kinderbadjas
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *