Klompjes met naam

Op zoek naar een origineel cadeau voor een kraambezoekje? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Hieronder lees je de leukste weetjes en allerlei informatie over klompjes met naam. De klompjes met naam zijn overigens op dit moment in de aanbieding. Je bent uitgenodigd om bij je beste vriend of vriendin om kraamvisite te komen.

Bekijk hier alle klompjes en kraamcadeaus >>

Wat neem je nou mee voor de kleine hummel? Wat is nou echt een een leuk kraamcadeau?

Wat heel leuk is om te krijgen zijn klompjes met naam erop.

BEKIJK HIER ALLE KLOMPJES MET NAAM

Dit is heel leuk om te krijgen omdat het vanwege de naam erop heel persoonlijk wordt. Een kind krijgen blijft een hele bijzondere ervaring. Je wilt aan iedereen laten zien dat je een baby hebt. Je stuurt gelijk alle vrienden en familie een uitnodiging. Die willen op hun beurt een leuk, uniek en origineel kraamcadeau geven.

Jij bent als kersverse ouders allang bij dat ze komen. Je kunt de klompjes voorzien van naam en de geboortedatum van de baby, je kunt het lettertype, kleur en grootte van de klompjes zelf bepalen. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren letters voor op de klomp. Kortom stel uw klompjes met naam zelf samen.

BEKIJK HIER DE LEUKSTE KAARTJES VOOR DE GEBOORTE!

Klompjes met naam is erg leuk voor gezinnen met een boeren achtergrond of voor mensen uit de stad die eens een ander cadeau willen geven dan anderen zullen doen!

Prijs en verzendkosten

De prijs van klompjes met naam ligt tussen de 15 en 30 euro. Je kunt de klompjes met naam laten versturen naar je eigen adres zodat je de klompjes zelf kunt geven aan de kersverse ouders, je kunt er ook voor kiezen om de klompjes op te sturen naar het adres van de kersverse ouders en de baby.

De verzendkosten zit bij veel gevallen bij de prijs in of wordt als korting verrekend met het totaalbedrag.

De levertijd bedraagt gemiddeld 1 tot 2 werkdagen.

BEKIJK HIER DE ACTUELE LEVERTIJD

Personaliseren

Wat het leuke van personaliseren is, is het persoonlijk maken van een ‘standaard’ product. Dit klinkt heel logisch alleen vroeger had je dit helemaal niet. Je kon dan hoogstens ergens wat in laten graveren. Tegenwoordig kun je het laten personaliseren van mokken tot klokken en van slabbetjes tot sokken.

Bekijk hier de mooiste kraamcadeaus voor hem en haar >>

Klompjes met naam Klompjes met naam Klompjes met naam

 

 

 

 

Meer pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *