Knuffel met foto

Knuffel met fotoWat geef je aan mensen die net gezinsuitbreiding hebben gekregen en je gaat op kraamvisite? Een goede cadeautip is een knuffel met foto. Je maakt het op die manier heel persoonlijk door op de knuffel een foto van het kind te zetten.

BEKIJK HIER ALLE KNUFFELS MET FOTO

Ook kun je kiezen voor een foto van iets leuks speels of een foto van het geboortekaartje wat je hebt gekregen. De kersverse ouders vinden het geboortekaartje sowieso heel leuk, dus dan is het op een knuffel als foto ook leuk.

Je kunt er ook voor kiezen om op de knuffel met foto nog een leuke tekst erbij te zetten, of alleen de naam van de baby. Een baby krijgen is echt een heel emotioneel moment. Voor sommige mensen is dat echt de mooiste dag uit hun leven. Ze willen dat graag delen met vrienden en familie.

Tip: Neem eens een kijkje op www.Kraam-Cadeau.nl!

BEKIJK HIER DE LEUKSTE KAARTJES VOOR DE GEBOORTE!

Knuffel met fotoAls vriend of familie wil je natuurlijk wel op kraamvisite met een leuk,origineel en uniek cadeau komen. Als je een knuffel met foto besteld moet je rekening houden met dat je de knuffel met foto binnen 1 a 2 dagen in huis hebt. De kosten liggen tussen 10 en 20 euro. Het is ook heel erg afhankelijk van hoe groot de knuffel is die u koopt.

BEKIJK HIER ALLE KNUFFELS MET FOTO

Personaliseren

Tegenwoordig wordt alles gepersonaliseerd. Je kunt het zo gek niet bedenken of er staat een tekst, naam of foto op. Van badslippers tot handdoeken en van slabbetjes tot klompjes. Personaliseren is ideaal omdat je het dan heel persoonlijk maakt.

Knuffel met fotoDe meeste mensen willen toch wel iets persoonlijks geven. Dat is vaak uniek en dat zal hen altijd blijven herinneren aan die ene speciale dag. Een knuffel met foto is ook iets heel persoonlijks. Zo heeft u binnen de webwinkel van PrachtigKado tal van mogelijkheden om uw eigen knuffel te maken, bijvoorbeeld met uw eigen afbeelding of een mooie tekst. Elk presentje wordt overigens binnen 24 uur geleverd met uw eigen bedrukking.

Ook nog een leuk weetjes is dat PrachtigKado u gratis helpt bij het ontwerpen van uw product(en). Veel plezier met het maken van uw eigen foto knuffel!

 

Tip: Neem eens een kijkje op www.Kraam-Cadeau.nl!

Knuffel met foto
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *