Knuffeldoekjes

KnuffeldoekjesWat is nou leuk om te geven als je wordt uitgenodigd op kraamvisite?

Wat heel leuk is om te geven is een knuffeldoekje, oftewel een tutpopje! Een baby die vind dat echt heerlijk om te krijgen. Met dit zachte knuffeldoekje kan de baby de gehele dag lekker spelen!

BEKIJK HIER ALLE KNUFFELDOEKJES

De knuffeldoekjes kunnen echt verslavend zijn voor een kind en hij kan er zo gehecht aan raken, dat als een knuffeldoekje kwijt raak hij of zij helemaal van slag is. Bestel daarom meerdere knuffeldoekjes me hetzelfde design zodat u simpelweg een nieuw knuffeldoekje kan gebruiken.

BEKIJK HIER DE LEUKSTE KAARTJES VOOR DE GEBOORTE!

KnuffeldoekjesWat ook leuk is om te doen is als je het knuffeldoekje wat persoonlijker maakt, door er bijvoorbeeld een foto of tekst op te zetten. Veel mensen vinden het belangrijk om het persoonlijk te maken. Een kind krijgen is voor de meeste mensen heel bijzonder. Ze beschouwen een kind krijgen echt als een wonder. Ze willen dan ook het beste voor het kind, dus ze zouden het geweldig en schattig vinden als hun baby knuffeldoekjes krijgt.

Sommige baby’s doen er echt jaren mee!

BEKIJK HIER ALLE KNUFFELDOEKJES

Prijs

De prijs van knuffeldoekjes variëren tussen de 4 en 15 euro. Je kunt verschillende knuffeldoekjes bestellen van Woezel en pip knuffeldoekjes tot Winnie de Peoh en Nijntje knuffeldoekjes. Er zijn ook vele knuffeldoekjes te koop die met een eigen opdruk kunnen worden besteld. Deze zijn over het algemeen van een prima kwaliteit huismerk.

Tip: Neem eens een kijkje op www.Kraam-Cadeau.nl!

 

Verzendkosten

De verzendkosten van knuffeldoekjes bedragen tussen de 2,5 en 5 euro. Je kunt de knuffeldoekjes bij je thuis laten bezorgen. Je kan er ook voor kiezen om ze direct bij de desbetreffende ouders te laten bezorgen als je bijvoorbeeld voor zaken op reis bent of andere redenen waardoor je niet in staat bent een bezoekje af te leggen. Je hebt dan met een knuffeldoekje of knuffeldoekjes een heel leuk (persoonlijk) cadeau.

Je kunt het nog helemaal uniek en origineel maken door er een leuke tekst, naam of foto op te zetten . Binnen 1 a 2 dagen heb je het knuffeldoekje in huis.

BEKIJK HIER DE ACTUELE LEVERTIJD!

Knuffeldoekjes
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *