Sierbord met foto

Eindelijk is het zover, je mag op kraamvisite bij die beste vriend of vriendin, familie of kennis. Je gaat erheen maar je wilt natuurlijk wel met iets heel unieks aankomen. Je bent aan het bedenken wat je nu wilt geven en ineens schiet het je te binnen, je gaat voor een sierbord met foto.

Tip: Neem eens een kijkje op www.Kraam-Cadeau.nl!

BEKIJK HIER ALLE SIERBORDEN MET FOTO

Je kunt je sierbord met foto helemaal zelf ontwerpen. Om je sierbord met foto nog meer te laten opvallen kun je kiezen voor een leuk design bij je foto of tekst. Je kunt de Groote van het sierbord bepalen, welke foto je wilt, lettertype, eigenlijk kun je alles wel bepalen hoe je het wilt hebben.

BEKIJK HIER DE LEUKSTE KAARTJES VOOR DE GEBOORTE!

Een baby krijgen is blijft toch een heel bijzonder moment. Je komt echt in een emotionele achtbaan. Je wilt je zoon of dochter het liefst gelijk aan iedereen laten zien. De mensen die komen willen dan ook een heel leuk geboortecadeau mee nemen. Het liefst heel uniek en origineel. Tegenwoordig kun je bijna alles personaliseren. Van sokken tot handdoeken en van klompjes slabbetjes. Heel leuk om te geven omdat het zo persoonlijk is.

BEKIJK HIER ALLE SIERBORDEN MET FOTO

Kosten

Als je kijkt naar de kosten van een sierbord met foto dan betaal je tussen de 16 en 20 euro voor een sierbord met foto. Dit is vaak exclusief verzendkosten. De verzendkosten liggen tussen 5 en 8 euro. Boven de 50 euro wordt het vaak gratis verzonden.

Bezorging

Je kunt het sierbord met foto thuis laten bezorgen, dan kun je het zelf brengen en cadeau geven aan de mensen die net gezinsuitbreiding hebben gehad, je kunt er ook voor kiezen om het sierbord met foto bij die mensen zelf te laten bezorgen.

BEKIJK HIER DE ACTUELE LEVERTIJD

Tip: Neem eens een kijkje op www.Kraam-Cadeau.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *