Snoepblik met naam

Je beste vriend, vriendin of familielid heeft een baby gekregen. Wat geef je de kersverse ouders als geboortecadeau? Je wilt natuurlijk met een uniek en origineel cadeau komen. Wat heel leuk om te geven is is een snoepblik met naam. Dit is een heel persoonlijk cadeau.

Tip: Neem eens een kijkje op www.Kraam-Cadeau.nl!

BEKIJK HIER ALLE SNOEPBLIKKEN MET NAAM

Tegenwoordig kun je alles personaliseren. Je kunt een snoepblik met naam geven. Als je het vandaag besteld krijg je het binnen 1a 2 werkdagen in huis. Je kunt verschillende geboortecadeaus geven.

Als je kiest voor een snoepblik met naam, daar kun je ook weer verschillende maten vormen in nemen. Je kunt kiezen voor een vierkante snoepblik of een ronde snoepblik met naam. De namen kun je weer in verschillende lettertypen op op de snoepblik zetten. In verschillende grootte etc, Vroeger gaf je vaak een sieraad als geboortecadeau. Daar kon je dan een naam in graveren.

BEKIJK HIER DE LEUKSTE KAARTJES VOOR DE GEBOORTE!

Prijs

Als je een snoepblik met naam wilt geven als geboortecadeau, dan moet je denken aan een prijs van tussen de 5 en 10 euro. Dit is een vrij normaal bedrag voor een geboortecadeau. Je hebt voor een normaal bedrag een heel uniek en leuk cadeau.

BEKIJK HIER ALLE SNOEPBLIKKEN MET NAAM

Bezorging

Je kunt natuurlijk ook het geboortecadeau snoepblik met naam laten bezorgen. Daar betaal je tussen de 2 en 4 euro voor. Je kunt het naar je huis laten sturen en dat je het geboortecadeau dan zelf geeft. Je kunt er ook voor kiezen om het direct naar de kersverse ouders te sturen. De levertijd van een snoepblik met naam is ongeveer 1 werkdag.

BEKIJK HIER DE ACTUELE LEVERTIJD

Cadeau-ideeën

Je kunt natuurlijk een hoop teksten op een snoepblik zetten. Hieronder zet een ik verzameling van de leukste en mooiste teksten voor op een snoepblik

  • voor de liefste papa
  • mama i love you
  • ‘naam’ van iemand

Tip: Neem eens een kijkje op www.Kraam-Cadeau.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *