Spaarpot met foto

Eindelijk is het zover je beste vriend, vriendin of familielid heeft een baby gekregen. Super leuk en heel spannend voor het kersverse ouders. Ze vinden het helemaal leuk en verkeren echt in een emotionele achtbaan. Hieronder vindt je enkele leuke ideeën en geven wij meer informatie over het meest populaire artikel op dit moment als kraamcadeau, de spaarpot met foto.

Tip: Neem eens een kijkje op www.Kraam-Cadeau.nl!

Wat is nou leuk om te geven op kraamvisite?

BEKIJK HIER ALLE SPAARPOTTEN MET FOTO

Wat heel leuk om te geven is als geboortecadeau is een spaarpot met foto!

Spaarpot met fotoEcht een heel uniek cadeau is een spaarpot met foto. Het is ook nog heel persoonlijk, omdat er een leuke foto op de spaarpot staat. Je kunt de spaarpot bestellen en vaak heb je hem binnen een 1 a 2 dagen in huis.

BEKIJK HIER DE LEUKSTE KAARTJES VOOR DE GEBOORTE!

Je kunt er ook voor kiezen om de spaarpot met foto direct naar de ouders van de pasgeboren baby te sturen. Dit scheelt weer sjouwen met cadeaus. Tegenwoordig worden heel veel spullen gepersonaliseerd.

Je kunt het zo gek niet bedenken, van knuffels tot dekbedovertrekken en van klompjes tot sokjes. Je kunt natuurlijk ook nog bij de foto van de baby nog een leuke tekst erbij schrijven.

BEKIJK HIER ALLE SPAARPOTTEN MET FOTO

Een naam of een tekst zoals ”mama i love you” of ”papa je bent de beste” worden vaak gebruikt op slabbetjes of een spaarpot met foto. De tekst komt meestal naast of onder de foto te staan.

De kosten voor een spaarpot met foto bedragen tussen de 8 en 11 euro. Dat is vaak wel exclusief verzendkosten. Verzendkosten zitten ongeveer tussen de 5 en 7 euro (geen brievenbuspost). Er zijn vaak acties met gratis verzenden. Bekijk hier de nieuwste acties rondom een spaarpot met foto! De spaarpot met foto is op dit moment in de aanbieding en kan volledig naar uw eigen smaak gepersonaliseerd worden.

Tip: Neem eens een kijkje op www.Kraam-Cadeau.nl!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *