Traditioneel geboortecadeau

Eindelijk is het zover je beste vriend, vriendin of een familielid heeft een baby gekregen. Super leuk natuurlijk want een kind krijgen blijft nog steeds heel bijzonder. Je vertel het als kersverse ouders natuurlijk gelijk aan je eigen ouders en schoonouders. Die willen natuurlijk gelijk langskomen en geboortecadeau geven. Door hieronder op één van de links te klikken kom je bij specialisten terecht waar je prachtige geboortecadeaus kunt gaan kopen.

Bekijk hier de traditionele geboortecadeautjes >>

Wat is nou een traditioneel geboortecadeau?

BEKIJK HIER ALLE TRADITIONELE GEBOORTECADEAUS

Vroeger gaven ze het kindje een sieraad of iets van goud of zilver. Dat is echt een traditioneel geboortecadeau. Een lepel met daarin de naam gegraveerd is ook echt een traditioneel geboortecadeau.

BEKIJK HIER DE LEUKSTE KAARTJES VOOR DE GEBOORTE!

Vaak als ze gingen trouwen werd dan ook de datum er in gezet. Dit traditionele geboortecadeau werd ook vaak gebruikt als een soort van verzekering voor later voor de oude dag. Ze konden het dan omsmelten en dan verkochten ze het.

BEKIJK HIER ALLE TRADITIONELE GEBOORTECADEAUS

Tegenwoordig wordt er niet meer echt dat traditionele geboortecadeau gegeven. Zo’n traditioneel geboortecadeau was vroeger ook alleen weggelegd voor de rijken. Nog steeds is het heel leuk om zo’n traditioneel geboortecadeau zoals een lepel te geven. Je kunt er je hele leven mee doen en het heeft echt symbolische waarde. Wat ook leuk is om te geven is bijvoorbeeld een gouden of zilveren armbandje.

Een traditioneel geboortecadeau die ook persoonlijk te maken is, bijvoorbeeld een slabbetje met de naam van de baby en de foto van de ouders of een persoonlijk kraampakket afgestemd op de baby is nog steeds een van de meest verkochte geboortecadeaus. Een echt traditioneel geboortecadeau! De meest originele en vooral traditionele geboortecadeaus vindt u bij PrachtigKado. Dit is een feestelijke webwinkel waar u terecht kunt voor tal van originele en traditionele geboortecadeaus. Bijvoorbeeld voor een vader, moeder maar ook voor de baby zelf! Te denken aan een prachtige badjas met naam of misschien wel een baby badjas met naam! Veel plezier met het maken van uw eigen persoonlijke traditionele geboortecadeau. Heeft u vragen over het maken van een geboortecadeau, stuur dan een e-mail naar geboortecadeaus@prachtigkado.nl.

Geboortecadeau meter en peter Traditionele geboortecadeaus Traditionele geboortecadeaus

Tip: Neem eens een kijkje op www.Kraam-Cadeau.nl!

Meer pagina’s die gaan over geboortecadeaus:

Traditioneel geboortecadeau
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *