Zonnescherm auto

Zonnescherm autoWat leuk is om te geven als mensen net een kindje hebben gekregen is een leuk zonnescherm auto. Als dan je kindje achterin zit heeft hij of zij ook geen last van de zon. Je kunt het zonnescherm auto helemaal laten bedrukken zoals je zelf wilt. Je kunt er een leuke foto van je baby op doen of een ander speels plaatje.

44%
Zonnescherm bedrukken (set van 2 stuks)

ZONNESCHERM BEDRUKKEN (SET VAN 2 STUKS)

Zonnescherm met foto, set van 2 stuks inclusief zuignappen. Leuk voor in de auto voor de…

€ 22,95 set van 2 inclusief opdruk

€ 12,95 Prijs per set van 2 inclusief opdruk

Tip: Neem eens een kijkje op www.Kraam-Cadeau.nl!

BEKIJK HIER ALLE ZONNESCHERMEN AUTO

Je kunt het in verschillende vormen laten leveren. Vierkant maar ook rond. Voor de ouders is het kind een heel groot geschenk en op dat het belangrijkste wat er is. Ze willen dus ook echt beste voor de kleine man of vrouw. Als je een kind teveel in de zon laat zitten is dat absoluut niet goed. Kies er daarom echt voor om een zonnescherm auto te kopen.

BEKIJK HIER DE LEUKSTE KAARTJES VOOR DE GEBOORTE!

Levertijd

Je hebt een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Je kunt het zonnescherm auto bij je eigen adres af laten leveren, maar je kunt er ook voor kiezen om het direct naar de mensen toe te sturen waar het zonnescherm auto als cadeau heen moet.

Prijs
De prijs ligt tussen de 2 en 4 euro per stuk. In de meeste gevallen moet je wel verzendkosten betalen.

BEKIJK HIER DE ACTUELE LEVERTIJD

Alleen als je boven een bepaald bedrag komt heb je kans dat het verzenden gratis is. De zonneschermen zijn heel makkelijk te bevestigen op het raam, door middel van zuignapjes.

Personaliseren

Tegenwoordig willen mensen als ze een cadeau geven iets persoonlijks geven. Alles wordt tegenwoordig gepersonaliseerd. Van mokken tot bekers en van sokken tot klokken, overal wordt een foto of een speciale tekst op of ingezet.

Je kunt op een zonnescherm auto natuurlijk de leukste teksten zetten. Ik heb er een paar hieronder gezet:

  • “Papa je bent de beste”
  • “Mama I love you”
  • “Ik zit in de auto”
  • “Kijk mij eens zitten in de auto”

Deze en nog veel meer teksten kun je gebruiken voor op een zonnescherm auto. Bekijk hieronder een van de vele leuke zonneschermen voor in de auto. Vandaag besteld is morgen geleverd.

Tip: Neem eens een kijkje op www.Kraam-Cadeau.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *